© Powered by SiteSpirit

 
Logo_Keyflex_zw_onderegel.jpg

youtube linkedin twitter facebook

Blijf in contact met KeyFlex


keyf_krul.png

P3O® CERTIFICERING, HEBBES!


Afgezien van de omvangrijke P3O® theorie maakt de totale investering zo'n examen altijd weer spannend ツ

KeyFlex Karin Oud P3O Licentie Portfolio Programme Project Offices.jpg

Voor degenen die P3O® (nog) niet kennen: de 3 in P3O® is afgeleid van de drie P's van Portfolio, Programme en Project maar staat ook voor de drie ondersteuningsniveaus van veranderinitiatieven naast de dagelijkse gang van zaken. P3O® maakt besluitvorming bij strategische doelstellingen mogelijk door informatievoorziening van alle programma's en projecten binnen organisaties die vooruit willen en succesvol willen blijven.


OP NAAR HET DERDE LUSTRUM

KeyFlex 13 jarig jubileum.jpg


Toen ik nog geen idee had wat ik van mezelf verwachtte, liet ik me gemakkelijk opjagen door collega´s die bleven hameren op onrealistische targets. In lijn met het verwachtingspatroon van anderen, bleef ik volgzaam presteren. Ik behoorde immers al lang niet meer tot de aantrekkelijkere groep van pas afgestudeerden en prijsde me gelukkig dat ik überhaupt een baan had. Een weinig stimulerend vooruitzicht dat samen met mijn neiging tot financiële onafhankelijkheid (en daarmee vrijheid) de redenen vormden een eenmanszaak te starten. Lang niet iedereen zag heil in mijn beslissing. Realiseerde ik me wel voldoende dat het bedrijfsleven er weinig rooskleurig voor stond na de internetbubbel begin 2000? Toch zag ik het starten van een eigen bedrijf als een persoonlijke missie en hield voet bij stuk. Op 1 oktober 2003 werd KeyFlex een feit en Baarn was een onderneming rijker.

Nu, 13 jaar later, realiseer ik me dat oneliners als "Iedereen die doorzet, kan succesvol worden" het ondernemerschap behoorlijk kan idealiseren. Tijd, geld en het doorzettingsvermogen dat nodig is om je toko draaiend te houden, worden structureel onderschat maar iedereen heeft recht op zijn eigen afwijking ツ En, volgens de veel beschreven motivatietheorieën is er altijd een redelijke kans van slagen wanneer je je hart volgt, gezond mag blijven en vasthoudt aan je doelstelling. Een resultaatgerichte inzet gekoppeld aan de juiste timing en op het juiste moment nakomen van afspraken. Dat laatste liever op een veel eerder tijdstip omdat verheugde reacties en dankbare blikken me altijd een kick geven. Niet alleen door een enthousiaste en doortastende aanpak maar mede doordat het bijdragen aan het welslagen van een project nu eenmaal in mijn genen zit.

Iedereen goede business met volop voldoening toegewenst en op naar het derde lustrum wat mij betreft!

KeyFlex interim | projects
Karin Oud


12,5 JAAR SPECIALIST IN PROJECTEN

KeyFlex in de media.jpg

REFERENTIES

Keyflex_logo_0030_31 logokpmg.gif.jpg

CONTACT

Neem geheel vrijblijvend contact op. Ga naar het contactformulier of bel
+31(0)35 543 04 48.


KeyFlex interim | projects • Laanstraat 46-D • 3743 BG BAARN • +31(0)35 543 04 48 • +31(0)6 2943 39 95
© KeyFlex • KvK Gooi- en Eemland 32099455Algemene voorwaardenDisclaimer