© Powered by SiteSpirit

 
Logo_Keyflex_zw_onderegel.jpg

youtube linkedin twitter facebook

Blijf in contact met KeyFlex


keyf_krul.png

DISCLAIMER

U wordt vriendelijk verzocht onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze website te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.  

Deze website is eigendom van KeyFlex interim | projects. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of worden opgeslagen zonder toestemming van KeyFlex. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden.

Alle informatie op deze website (waaronder mede maar niet uitsluitend begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, verwijzingen of hyperlinks naar andere websites) kan zonder voorafgaande aankondiging door KeyFlex worden gewijzigd.  

KeyFlex biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.  

Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van KeyFlex dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze website. Deze websites worden niet door KeyFlex onderhouden en KeyFlex heeft geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van deze websites. KeyFlex geeft dan ook geen enkele garantie noch aanvaardt enige aansprakelijkheid met betrekking tot de toegankelijkheid en de inhoud van die websites.  

KeyFlex garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.


Bookmark and Share

REFERENTIES

Keyflex_logo_0028_29 Logo Christiaan logo.gif.jpg

CONTACT

Neem contact op per e-mail of bel
+31(0)35 543 04 48.


KeyFlex interim | projects • Laanstraat 46-D • 3743 BG BAARN • +31(0)35 543 04 48 • +31(0)6 2943 39 95
© KeyFlex • KvK Gooi- en Eemland 32099455Algemene voorwaardenDisclaimer