© Powered by SiteSpirit

 
Logo_Keyflex_zw_onderegel.jpg

youtube linkedin twitter facebook

Blijf in contact met KeyFlex


keyf_krul.png

OVER KEYFLEX

KeyFlex Karin Oud 00.jpg


Karin Oud, de drijvende kracht achter KeyFlex, vervult rollen als allround PMO. Haar inzet en toegevoegde waarde worden zeer gewaardeerd. Zij is een ervaren, veelzijdige ondersteuner van project-, programma- en portfoliomanagers en directie- en bestuursleden.

Haar kracht is het bereiken van resultaten door in hoog tempo structuur, ordening en verbinding aan te brengen; haar stijl is slagvaardig en transparant. Zij zorgt voor draagvlak en inzet van betrokkenen en communiceert vaardig op alle niveaus. Karin kan getypeerd worden met de volgende kwalificaties; ondernemend, pragmatisch, zorgvuldig en resultaatgericht. Met een schat aan ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties is zij in staat snel haar weg te vinden en de rol te vervullen die van haar verwacht wordt.

Zij heeft certificeringen voor P3O®, PRINCE2® Practitioner, Professional (Agile) Scrum Master en Stakeholder Management. Daarnaast is zij lid van de landelijke Best Practice User Group die regelmatig bijeenkomt om verbinding te leggen tussen de verschillende projectmethodieken en de gebruikers ervan.

> naar LinkedIn


Bookmark and Share

REFERENTIES

Keyflex_logo_0004_5 Logo MP Origineel.jpg.jpg

CONTACT

Neem contact op per e-mail of bel
+31(0)35 543 04 48.


KeyFlex interim | projects • Laanstraat 46-D • 3743 BG BAARN • +31(0)35 543 04 48 • +31(0)6 2943 39 95
© KeyFlex • KvK Gooi- en Eemland 32099455Algemene voorwaardenDisclaimer