© Powered by SiteSpirit

 
Logo_Keyflex_zw_onderegel.jpg

youtube linkedin twitter facebook

Blijf in contact met KeyFlex


keyf_krul.png

Timemanagement - Jong geleerd, oud gedaan

Met een energieke levensinstelling onder het motto 'Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt doen' is timemanagement voor mij geen onbekend begrip. Het is echter wel een begrip dat, ongetwijfeld door de abstractheid ervan, nauw verweven is met een consciëntieuze werkmethode en een niet-geringe mate van gedisciplineerdheid. Naar mijn mening is timemanagement dan ook op verschillende manieren toepasbaar.


KeyFlex Jong geleerd, oud gedaan.jpg

Ieder mens heeft zo zijn eigen referentiekader dat niet meer en minder is dan de optelsom van persoonlijke ervaringen, normen en waarden. Als mens mogen we dan zwak zijn door onze fouten, we zijn sterk genoeg om ervan te leren. Zelf interpreteer ik timemanagement als een beheersing van tijd in al zijn verschijningsvormen en probeer die steeds effectiever en efficiënter aan te wenden bij de coördinatie van korte- en langetermijnplanningen. Timemanagement creëert de gelegenheid opgewassen te zijn tegen onverwachte situaties en schept ruimte om te genieten van aangename momenten. Zonder dwang van de klok of schuldgevoel dat er eigenlijk nog zo veel moet.


Ook in de huislijke sfeer met alle verplichtingen, zodat er per saldo meer bewuste tijd overblijft voor favoriete vrijetijdsbestedingen. Terugkomend op dat laatste, is het wel opmerkelijk dat wanneer er een vakantie wordt georganiseerd, velen wel degelijk in staat blijken te zijn hun tijd goed te plannen en ook alle facetten van reisverzekering tot en met afvinklijstjes zelf kunnen managen.


Bookmark and Share

REFERENTIES

KeyFlex logo Alfam.jpg

CONTACT

Neem contact op per e-mail of bel
+31(0)35 543 04 48.


KeyFlex interim | projects • Laanstraat 46-D • 3743 BG BAARN • +31(0)35 543 04 48 • +31(0)6 2943 39 95
© KeyFlex • KvK Gooi- en Eemland 32099455Algemene voorwaardenDisclaimer